[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: S-a făcut primul pas pentru construcția MoldovaLand și BasarabiaLand pe terenul Stadionului Republican
3 Decembrie

Parlamentul a votat joi, 3 decembrie, legea care prevede revenirea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului, prevăzând expres că aici vor putea fi construite doar obiective sportive și culturale. Astfel, a fost făcut primul pas pentru realizarea proiectului propus de liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor privind construcția pe acest teren. Ilan Șor califică votul Parlamentului drept o „victorie importantă”.

„Astăzi am obținut o victorie importantă. Terenul Stadionului Republican a revenit în proprietatea statului. Iar la propunerea deputaților Platformei „Pentru Moldova”, a fost introdus un amendament important și anume că acest teren rămâne în proprietatea publică a statului și aici pot fi construite exclusiv obiective sportive, culturale”, a scris Ilan Șor.

El a menționat că acesta este primul pas în realizarea ideii sale de a construi în locul stadionului MoldovaLand și BasarabiaLand, un centru sportiv, educativ și de agrement de anvergură.

„Sunt convins că acest proeict va deveni o mândrie a Moldovei”. Iar noi îl vom realiza în cel mai scurt timp”, a punctat Ilan Șor.

Inapoi la arhiva noutaților