[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor, în Găgăuzia: În decurs de doi ani, cu al nostru candidat, Evghenia Guțul, vom transforma Găgăuzia într-un plai de vis!
5 Aprilie

Evghenia Guțul, candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile din 30 aprilie, în prezența colegilor de formațiune și a susținătorilor. Evenimentul de lansare a avut loc în orașul Vulcănești, raionul de baștină al candidatului. Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a declarat că îi va oferi Evgheniei Guțul tot sprijinul necesar și a dat asigurări că, în decurs de doi ani, Găgăuzia se va transforma într-un plai de vis!

„În 2015, am devenit primar al orașului Orhei. Recunosc faptul că atunci nu știam nimic despre cum poate fi administrat un oraș, care sunt problemele acestuia etc. Cu toate acestea, le-am cerut sprijinul oamenilor și am dat asigurat că nu voi uita nicicând ajutorul acordat. Orheienii m-au urmat. Astăzi, nu mi-e rușine să mă uit în ochii lor, deoarece mi-am îndeplinit fiecare promisiune, ceea ce facem în continuare. Acum ne propunem să schimbăm radical Găgăuzia, astfel încât fiecare locuitor al regiunii să se mândrească. Vreau ca Găgăuzia să devină un plai de vis, bogat și prosper. Programul nostru electoral prevede investiții de jumătate de miliard de euro. Vom crea locuri de muncă, vor fi implementate o mulțime de proiecte similare cu cele care au fost realizate la Orhei. Vă dau cuvântul meu de onoare că, în decurs de doi ani, voi transforma Găgăuzia într-un plai de vis. Aceasta este una dintre ambițiile mele personale. Voi face acest lucru împreună cu Evghenia Guțul, o tânără pozitivă, ambițioasă, mamă, care intenționează să facă lucruri bune. Multe se spun despre mine, dar nimeni nu poate spune că nu-mi respect cuvântul dat. Sunt convins că, împreună, vom realiza lucruri bune pentru Găgăuzia”, a declarat Ilan Șor.

La începutul evenimentului, pe un ecran mare instalat în oraș, a fost difuzat un film despre cum va arată Găgăuzia, după ce Evghenia Guțul va deveni bașcan. Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a dat asigurări că toate proiectele vor fi puse în aplicare.

„Alegerile din 30 aprilie reprezintă pentru noi un examen foarte important. Noi suntem pregătiți să schimbăm în bine lucrurile din Găgăuzia și să o transformăm într-un plai de vis. Am demonstrat că putem realiza proiecte mari începând din 2015, când Ilan Șor a făcut primii pași în politică. Datorită lui Ilan Șor, echipa noastră a reușit să facă mult mai multe decât au făcut toți politicienii pe care i-a avut Republica Moldova în cei peste 30 de ani de independență. Candidatul desemnat de echipa noastră pentru funcția de bașcan este foarte potrivit pentru această funcție. Ține foarte mult la poporul găgăuz, la teritoriul Găgăuziei, vorbește pe limba oamenilor din regiune și trăiește aceleași emoții”, a menționat Marina Tauber.

La rândul său, Evghenia Guțul le-a mulțumit tuturor pentru sprijin și încredere. Ea a transmis un mesaj atât în limba rusă, cât și în găgăuză.

„Găgăuzia e plaiul meu natal. Aici m-am născut, aici am învățat, aici locuiește familia mea și nu-mi este indiferent de ceea ce se întâmplă aici. Situația din țara noastră se înrăutățește cu fiecare zi ce trece. Cu toții trebuie să facem așa încât lucrurile să se schimbe în bine, ca Găgăuzia să arate ca Orhei, Taraclia și ca alte localități administrate de Partidul „ȘOR”. Echipa noastră are experiența necesară pentru a moderniza orașele și satele noastre”, a afirmat candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de bașcan, Evghenia Guțul.

Tot astăzi, începe campania electorală a candidatului pentru funcția de deputat al Adunării Populare, în circumscripția uninominală Vulcănești, Gheorghi Pavlioglo, susținut de formațiunea lui Ilan Șor.

photo_2023-04-04_19-21-38 photo_2023-04-04_19-21-41 photo_2023-04-04_19-21-45 photo_2023-04-04_19-22-10-2 photo_2023-04-04_19-22-11

Inapoi la arhiva noutaților