[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: Experiența Orheiului va fi aplicată în toată țara. Sunt sigur că vom avea rezultate foarte bune la locale
30 Septembrie

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor, este convins că formațiunea sa va obține rezultate bune la alegerile locale din 20 octombrie, deoarece oamenii s-au convins că acesta este singurul partid care își realizează programul electoral. Ilan Șor a mai declarat la Televiziunea Centrală că experiența de succes de la Orhei va fi implementată în fiecare localitate din țară unde vor învinge candidații Partidului Politic ȘOR, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă.

„Sunt sigur că vom avea rezultate foarte bune la alegeri, pentru că oamenii au văzut cine face lucruri concrete. Partidul Politic „ȘOR” este singurul partid care își îndeplinește promisiunile. Acum 4 ani am promis schimbări la Orhei și astăzi la Orhei se deosebește mult față de toate celelalte orașe. Este cel mai bun oraș din țară, lucru pe care îl recunosc chiar și oponenții noștri”, a declarat Ilan Șor.

El a menționat că oamenii din toată țara așteaptă aceleași schimbări și în localitățile lor și a promis că acestea vor avea loc acolo unde vor învinge candidații Partidului ȘOR. ”Sunt sigur că experiența Orheiului poate fi aplicată și în alte localități din țară. Acolo unde va învinge Partidul Politic ȘOR, vom transforma localitățile după modelul Orheiului. Am obținut rezultate importante și avem un model. Sunt sigur că oamenii știu că sunt singurul politician care nu minte. Orheiul nu are doar drumuri bune, buget majorat de câteva ori, dar este și singurul exemplu că Moldova are viitor”.

Fostul primar de Orhei se declară și în continuare sigur că va face astfel ca locuitorii orașului să trăiască la fel ca în Monaco, unul din cele mai prospere state de pe glob. „Orheiul va fi Monaco și chiar mai bun. Și aici nu e vorba doar de faptul că mi-am dat cuvântul, dar pentru că orheienii sunt familia. Sunt oamenii care au avut încredere în mine fără să mă cunoască și acum îi plătesc cu aceeași monedă – fac așa ca ei să trăiască mai bine și voi continua să fac la fel indiferent dacă voi mai fi sau nu primar. Ei sunt familia mea. Și ceea ce fac la Orhei nu sunt acțiuni politice”, a spus Ilan Șor.

El s-a arătat singur că în curând se va revedea pe viu cu orheienii.

Amintim că Ilan Șor a fost ales primar de Orhei în 2015, iar pe parcursul mandatului său a transformat localitatea în cel mai dezvoltat oraș din țară, dezvoltând infrastructura, realizând proiecte sociale și reparând străzile din oraș. Cel mai cunoscut proiect al său este centrul cultural-familial Orheiland, cel mai mare din țară, unde toate distracțiile sunt gratuite.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților