[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: Dacă obținem victoria, în Găgăuzia vom construi GăgăuziaLand
21 Aprilie

În data de 1 iunie 2024, când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, în Găgăuzia, va avea loc deschiderea celui mai mare și mai modern parc de distracții din regiune – GăgăuziaLand. Promisiunea vinde din partea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a mai adăugat că accesul în parc va fi gratuit.

„Stimați locuitori ai Găgăuziei, după cum v-am promis, vom transforma autonomia într-un plai de vis. Veți avea drumuri, iluminat, aeroport, salarii majorate și locuri de muncă. Bineînțeles că toate acestea vă vor asigura un trai mai bun, însă un plai de vis nu poate exista fără un parc de distracții pe măsură, unde totul va fi gratuit. Pentru mine și echipa Partidului „ȘOR” este foarte important ca cei mici să aibă unde să petreacă timp liber și să se distreze alături de cei dragi, indiferent de veniturile pe care le au părinții lor”, susține Ilan Șor.

De asemenea, liderul Partidului „ȘOR” accentuează că lucrările de construcție a parcului de distracții vor începe imediat ce Evghenia Guțul, candidatul formațiunii pentru funcția de bașcan al Găgăuziei va obține victoria.

„Vom tăia panglica cu ocazia inaugurării GăgăuziaLand în data de 1 iunie 2024. Acesta va fi un cadou pentru toți copiii din nordul țării din partea lui Ilan Șor și a echipei noastre. Acesta va fi un loc de odihnă civilizat pentru familii, pentru copii, tineri și adulți. Investițiile pentru copii sunt o prioritate pentru Partidul „ȘOR”, precum și pentru mine. Acesta va fi un început bun pentru un viitor demn, alături de noul bașcan – Evghenia Guțul!”, a precizat Ilan Șor.

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, dar și din regiune – OrheiLand a fost construit la inițiativa lui Ilan Șor, în 2018, la Orhei. De atunci și până în prezent, parcul a fost vizitat de peste patru milioane de oameni. Un alt parc imens de distracții urma să fie construit la Bălți, dacă Marina Tauber ar fi ajuns primar al municipiului Bălți.

Alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei vor avea loc în 30 aprilie, iar candidatul Partidului „ȘOR”, Evghenia Guțul, este cu numărul 7 în buletinul de vot.

gag gag-1 gagauzialand land parc

Inapoi la arhiva noutaților