[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor: Ca să pot salva Moldova, trebuie să ajung la guvernare
30 Ianuarie

Șansa Republicii Moldova pentru a renaște și a se dezvolta este ca Partidul „ȘOR” să vină la guvernare. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Ilan Șor, la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8. El a precizat că a demonstrat deja la Orhei că are o abordare nouă în politică și administrație, iar această experiență trebuie extinsă la nivel național.

Invitatul emisiunii a mai amintit că a construit Orheiul practic de la zero, a transformat Aeroportul Chișinău în unul dintre cele mai moderne din regiune și a adus o nouă viziune în politica moldovenească – cea de a se ține de cuvânt. În acest context, el a menționat că își îndeplinește toate angajamentele în fața oamenilor care i-au încredințat votul în circumscripția sa. Prin urmare, nu există motive să-și depună mandatul de deputat.

„Această circumscripție se dezvoltă cel mai bine din țară. Eu port responsabilitate personală pentru acești oameni și lucrez zilnic pentru ei. Faptul că o fac de la distanță nu mă încurcă să îmbunătățesc viața oamenilor”, a declarat președintele Partidului „ȘOR”.

În concluzie, Ilan Șor a explicat că, pentru a schimba lucrurile în toată țara, trebuie să vină la guvernare.

„Am înțeles că pentru a salva Moldova eu trebuie să ajung la putere”, a menționat deputatul.

Întrebat cu cine ar fi dispus să se alieze în acest scop, Ilan Șor a menționat că este gata să discute cu orice partid care se va arăta dispus să susțină proiectele sociale ale formațiunii sale, menite să îmbunătățească viața oamenilor.

„Sunt parteneri potențiali doar dacă vor susține programul Partidului „ȘOR”.  Atât. Alte șanse nu au, indiferent despre cine vorbim. Pentru mine este important să îmbunătățim viețile oamenilor. Cu cine o voi face, mi-e indiferent”, a notat Ilan Șor.

Inapoi la arhiva noutaților