[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ilan Șor a premiat financiar 43 de elevi cu cele mai bune performanțe școlare din Orhei
31 Mai

Absolvenții claselor a IX-a și a XII-a din Orhei care au obținut performanțe, au fost premiați de primarul orașului, Ilan Șor cu câte 2 mii lei, respectiv 3 mii lei fiecare, transmite CURENTUL.

De menționat că în gimnaziile și liceele din localitate a răsunat astăzi ultimul sunet de clopoțel și s-a făcut bilanțul activității educaționale.

În total au fost premiați 43 de elevi care pe parcursul anului au obținut note excelente și performanțe la concursurile și olimpiadele naționale. Astfel, anul acesta pentru elevii performanți ultimul sunet de clopoțel a fost unul deosebit, ei bucurându-se nu doar diplome și laude de la profesori, ci și de premii în bani din partea primarului orașului Orhei, Ilan Șor.

„După cum am promis la începutul anului școlar, cei mai buni elevi din clasele gimnaziale și liceale, cei care au obținut rezultate remarcabile, vor primi câte un premiu bănesc. Sunt sigur că acest premiu special vă va motiva să obțineți rezultate frumoase și în viitor, și va fi un ajutor în plus în dezvoltarea voastră profesională”, a punctat primarul Ilan Șor.

Premiile financiare acordate de Primarul Ilan Șor se oferă din anul 2015, iar banii pentru fruntașii la învățătură au fost acordați din partea fundației „Miron SHOR”.

În orașul Orhei sunt 7 instituții de învățământ, unde învață circa 3 852 de elevi. Localitatea este lider printre celelalte urbe la capitolul implementării proiectelor sociale și culturale.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților