[ X ]
[ X ]
[ X ]
IGP a lansat campania „NU corupției în Poliție”
18 Ianuarie

Inspectoratul General al Poliției (IGP), astăzi, a lansat Campania de informare și sensibilizare „NU corupției în Poliție”, informează CURENTUL.

Șeful IGP, Alexandru Pînzari, a oferit mai multe detalii. „Prin această campanie ne dorim ca, cetățenii să înțeleagă că darea de mită se pedepsește dur, pe de altă parte și polițiștii să conștientizeze că luarea de mită este o infracțiune. Campania se va desfășura în 3 etape. Vor fi instruiri ale angajaților de Poliție, vom lansa un concurs pentru societate, vom desfășura numeroase activități informative pentru cetățenii din localitățile țării”, a precizat el.

În același timp, Pînzari s-a adresat cetățenilor. „Vin cu un apel către cetățeni: Dacă vă doriți o viață liniștită alături de familie, nu acceptați darea de mită”.

Prin urmare, șeful IGP s-a referit la tentația unor angajați ai Poliției de a lua mită. „Cu părere de rău, polițistul este tentat, noi recunoaștem acest fapt. Astăzi, noi vrem să sensibilizăm societatea și polițiștii cu această campanie – să nu ia parte la corupție”, a conchis Pînzari.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților