[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Volnițchi pregătește cea de-a treia ediția de „Istoria Partidelor din Republica Moldova”
30 Octombrie

Igor Volnițchi, jurnalist, scriitor, analist politic, directorul companiei Poliexpert, pregătește cea de-a treia ediție a cărții „Istoria Partidelor din Moldova”. Aceasta urmează să vadă lumina tiparului peste un an – un an și jumătate.

„Făceam foarte multe notițe încă de la începutul activității de jurnalist politic despre partidele care apăreau în anii ’90 și către anul 2008, când deja era dezvoltat internetul și acele partide care au fost până atunci nu se știa nimic despre ele… mi-am zis că e o crimă să ai aceste informații și să nu le publici. Am ridicat arhivele mele și mi-am făcut așa un program încât să lucrez în fiecare zi câte 3 ore, cu mici excepții. Către anul 2009 aveam deja o carte de câteva sute de pagini. Și în 2015 am lansat cea de-a doua ediție. Astfel, mi-am stabilit o tradiție – o dată la 5 ani să lansez o ediție nouă”, a dezvăluit politologul în cadrul emisiunii „Pe Everest” de la Accent TV.

Totodată, analistul politic a spus că deja se lucrează intens la noua ediție. „Va fi lansată într-un an – un an și jumătate, dar în proporție de 80% cartea este gata deja”, a precizat el.

Reamintim: „Istoria partidelor din Republica Moldova” a fost lansată în două volume – 1991-2009 (în 2010) și 1991-2014 (în 2015).

Sursa: shok.md

Inapoi la arhiva noutaților