[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Șarov a publicat raportul integral de activitate pe perioada mandatului de ministru
12 Noiembrie

„Am fost alături de Dumneavoastră 251 de zile, adică aproape 36 de săptămâni. Dumneavoastră, la rându-Vă, ați făcut corp comun cu echipa ministerului, pe care am condus-o în calitate de ministru. Trebuie să menționez chiar din capul locului că substantivul „ministru” provine din latinescul „minister”, care înseamnă „slujitor””. Declarația a fost făcută de Igor Șarov, fost ministru al Educației, Culturii și Cercetării, în contextului publicării raportului său de activitate, informează CURENTUL.

El consideră că, pe parcursul activității sale, în calitate de ministru, a reușit să fie, în sensul bun al cuvântului, un bun slujitor al celor implicați în domeniile educație, cercetare și cultură.

„Responsabilitatea de demnitar de stat recent demis din funcție mă obligă să vă prezint Raportul de activitate a echipei ministeriale conduse de ministrul Igor ȘAROV în perioada 16.03.2020 – 09.11.2020, o perioadă destul de grea având în vedere, în primul rând, situația pandemică.

Consider că toți subiecții educației, culturii, sportului – elevi, profesori, cercetători, lucrători din domeniul culturii și sportului, oameni de cultură etc. – trebuie să cunoască rezultatele muncii noastre în cadrul MECC.

Indiferent de culoarea politică, de ambiții și de interese, educația, cultura, sportul trebuie să fie prioritare în societatea noastră, idee care ne-a călăuzit activitatea”, a subliniat Șarov.

Raportul de activitate al lui Igor Șarov pe perioada mandatului de ministru al Educației, Culturii și Cercetării e disponibil AICI.

125105031_3999656013414878_4262435247123209580_n

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților