[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Roşca: Anul 2023 aduce pentru „Rogob” succese notabile și perspective europene de export  
16 Decembrie

 

Fondatorul companiei „Rogob”, Igor Roşca, a făcut un bilanț al anului 2023, evidențiind progresele semnificative ale companiei în direcția consolidării poziției pe piață și a extinderii internaționale.

Într-un interviu acordat www.curentul.md, Igor Roşca a subliniat că anul curent a fost marcat de implementarea cu succes a strategiei comerciale, orientată către oferirea de produse de calitate superioară la prețuri accesibile. Compania și-a concentrat eforturile pe inovații tehnologice, utilizarea materiilor prime de cea mai înaltă calitate și extinderea prezenței sale atât în rețeaua proprie de magazine, cât și în parteneriate cu alte rețele comerciale.

Un moment deosebit a fost vizita oficială la fabrica „Rogob” SRL a unei delegații de nivel înalt, formată din miniștri ai agriculturii din țări membre ale Uniunii Europene, reprezentanți ai Comisiei Europene, FAO, WFP și diplomați. Această vizită a avut loc în contextul obținerii de către Republica Moldova a statutului de țară candidat la aderarea la Uniunea Europeană. Delegația a apreciat modernizarea tehnologică implementată în procesul de producție și standardele înalte de calitate a produselor finite.

Igor Roşca a menționat că această recunoaștere internațională constituie un pas semnificativ pentru companie, facilitând perspectivele de export pe piața europeană a produselor procesate din carne. În acest context, el a subliniat obiectivul strategic al „Rogob” SRL de a deveni un actor important pe această piață competitivă.

În plus, în cadrul unei ceremonii interne, compania a premiat peste 20 de angajați pentru loialitatea și contribuția lor semnificativă, marcând 15 și 10 ani de activitate în cadrul „Rogob” SRL. Cu aceste realizări remarcabile în spate, „Rogob” SRL se pregătește pentru provocările și oportunitățile viitoare, într-un context economic din ce în ce mai dinamic și competitiv.

Inapoi la arhiva noutaților