[ X ]
Igor Popa: „Vom posta toate ilegalitățile și abuzurile comise în dosarul lui Vlad Filat”
11 Decembrie

Avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa, a subliniat, în cadrul unui interviu pentru Ziarul de Gardă, că ei nu vor ceda în cazul fostului Premier, transmite CURENTUL.

Igor Popa spune că informațiile relevante vor fi publicate pe un site sub o rubrică specială.

„Chiar dacă mulți își doresc ca în dosarul Filat să fie pus punctul, vă asigur că acest lucru nu se va întâmpla. Noi nu cedăm. Cu siguranță vor urma și alte acțiuni în acest dosar. Așa cum am promis, vom publica informații relevante din acest dosar care demonstrează ilegalitatea acțiunilor procurorilor și judecătorilor.

Începând cu 2018 vom demara următoarele: pe pagina noastră web www.popa.md va fi creată o rubrică cu denumirea: „Adevărul despre dosarul politic al lui Vlad Filat”. Pe site vom posta toate ilegalitățile și abuzurile comise în acest dosar în mod cronologic. Societatea trebuie să cunoască adevărul.

În același timp, colegii noștri din Germania vor prezenta în cadrul unui „Road Map” cazul Filat atât audienței Uniunii Europene și Consiliul Europei, dar și către Grupul de lucru al ONU privind detenția arbitrară”, a spus Igor Popa.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților