[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Grosu: „Referendumul despre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană va defini prezentul și viitorul nostru pentru următoarele decenii
17 Aprilie

La 20 octombrie, în aceeași zi, vom avea alegeri prezidențiale și referendumul privind aderarea la UE. La 20 octombrie vom fi întrebați dacă – „Sunteți pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”. Declarațiile au fost făcute de Igor Grosu, Președintele Parlamentului, informează CURENTUL.

Potrivit spuselor sale, după mai bine de 30 de ani, în sfârșit a venit timpul ca noi, cetăţenii, să spunem întregii lumi că suntem europeni și că vrem să facem parte din această familie europeană.

„Referendumul despre aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană va defini prezentul și viitorul nostru pentru următoarele decenii, este proiectul generaţiei noastre.

Mulțumesc colegilor mei din Parlament care au inițiat această procedură legislativă și au mers la Curtea Constituțională. Haideți ca anul 2024 să fie unul istoric pentru Republica Moldova!”, a subliniat oficialul.

Inapoi la arhiva noutaților