[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Grosu, în discuții cu ministra de Externe a Canadei, Mélanie Joly: „Expertiza Canadei este importantă în dezvoltarea sectorului de apărare și de securitate națională”
31 Ianuarie

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit, astăzi, cu ministra de Externe a Canadei, Mélanie Joly. În cadrul întrevederii, Igor Grosu a menționat că, Canada este un mare susținător al parcursului european al țării noastre, dar și al Ucrainei, fapt pentru care i-a mulțumit ministrei de Externe, Mélanie Joly în discuția pe care au avut-o la Parlament.

Totodată, oficialii au vorbit și despre cum putem avansa pe cooperarea bilaterală și consolidarea diplomației parlamentare: „Expertiza, instruirile și asistența de care beneficiem din partea Canadei este importantă în dezvoltarea sectorului de apărare și de securitate națională”. În context, mulțumind pentru că autoritățile canadiene s-au aliniat altor țări europene și au impus sancțiuni contra oligarhilor moldoveni: „Este o dovadă în plus că reforma justiției și lupta cu corupția înaintează”.

De asemenea, un alt subiect a vizat și comunitatea noastră de moldoveni și s-a convenit să aprofundăm această cooperare în beneficiul cetățenilor noștri.

Inapoi la arhiva noutaților