[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Grosu i-a dat vestea bună Veronicăi Dragalin: Procuratura Anticorupție va avea un nou sediu
4 Iunie

Un nou sediu pentru Procuratura Anticorupție (PA), despre necesitatea căruia a vorbit în repetate rânduri Veronica Dragalin, șefa PA, a fost găsit, informează CURENTUL.

“A fost găsit. În centru. Din câte știu a fost găsit. Acolo este o instituție și cei de acolo vor fi rugați foarte frumos să plece”, a declarat Igor Grosu, Președintele Parlamentului, în cadrul emisiunii “Săptămâna nouă” de la TV8.

Fiind întrebat dacă e vorba de fostul sediu al Procuraturii Generale, Igor Grosu a spus: “De ce nu?! Guvernul să facă anunțul”.

Totodată, politicianul a spus că așteaptă rezultate în lupta cu corupția, iar lipsa sediului nu poate fi o scuză.

Amintim că, în luna aprilie curent, Veronica Dragalin a declarat: „Noi la moment ne aflăm în această clădire, unde avem un etaj jumătate. Avem 43 de birouri, aici la Chişinău, pentru 84 de persoane. Avem 15 persoane care lucrează la oficiile Nord şi Sud. Conform noii organigrame, urmează să fie lichidate. Deci, aceste 15 persoane trebuie să fie transferate la Chişinău. Noi nu avem spaţiu pentru ca să putem angaja 100 de oameni adiţional”. Ea a cerut identificarea unui sediu pentru 198 de angajați. 

Inapoi la arhiva noutaților