[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Grosu a tras linia după turul II: „PAS a arătat că suntem o echipă puternică la nivel local”
20 Noiembrie
Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a tras linie după turul II al alegerilor locale generale. PAS a obținut 310 mandate de primar, informează CURENTUL. 
„Vă mulțumim tuturor pentru că ați ieșit la vot și v-ați spus cuvântul în alegerea oamenilor care vor conduce localitățile noastre. Datorită încrederii dumneavoastră, 310 primari PAS – Echipa Europa au câștigat după cele 2 tururi de scrutin. Primarii noștri vor munci pentru dezvoltarea satelor și orașelor, așa cum ne-am angajat, și pentru ca Moldova să devină europeană, localitate cu localitate.

PAS a arătat că suntem o echipă puternică la nivel local. Am obținut sprijinul oamenilor pentru 357 consilieri raionali și peste 3000 de consilieri locali. Le mulțumesc tuturor echipelor noastre, tuturor voluntarilor pentru efortul imens depus în campanie. Fiecare poartă la care am bătut, fiecare om cu care am discutat, fiecare ziar distribuit înseamnă o muncă de echipă esențială”, a declarat politicianul.
Igor Grosu a mai spus că „este mult de lucru”.
„Le doresc succes și spor la muncă tuturor primarilor și consilierilor care au câștigat în alegerile locale. Să lucrăm împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai acasă. Mergem înainte spre Moldova europeană!”, a conchis el.
Inapoi la arhiva noutaților