[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Grosu a cerut demisia Victoriei Cazacu din funcția de deputat al PAS: „Cei din politică trebuie să dea dovadă de responsabilitate”
2 Aprilie

Ieri, Igor Grosu, Președintele Parlamentului, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a cerut demisia Victoriei Cazacu din funcția de deputat al PAS, după ce fiica sa a fost reținută într-un dosar de corupție, informează CURENTUL.

Politicianul, în cadrul emisiunii “La 360 de grade” de la Radio Moldova, a spus că, chiar dacă nu există o sentință, depunerea mandatului e necesară.

“Procesul de judecată are cursul său. dar noi nu putem sta și ne uita. Realitatea e următoarea: ofițerii CNA au descins dimineața la postul vamal de la Aeroportul Internațional Chișinău, urmare a unor investigații de lungă durată. Printre cei 7 reținuți este și un membru al familiei. Dincolo de prezumția nevinovăției, acest eveniment are un impact major asupra clasei politice și Parlamentului. Iată de ce i-am cerut demisia… Urmează să și-o depună, acesta fiind un semnal clar de toleranță zero pentru orice bănuieli, tentative… Cei din politică trebuie să dea dovadă de responsabilitate”, a spus Igor Grosu.

Inapoi la arhiva noutaților