[ X ]
Igor Dodon: Veniți pe 1 noiembrie la secțiile de votare și faceți alegerea corectă! Fiți activi, nu vă neglijați dreptul la vot!
30 Octombrie

„Dragi concetățeni! Mă adresez tuturor Dumneavoastră cu rugămintea să Vă prezentați, pe 1 noiembrie, la secțiile de votare și să alegeți Președintele Republicii Moldova”. Cu acest mesaj vine candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, informează CURENTUL.

În același timp, el spune că a venit timpul ca Moldova să opteze pentru pace, stabilitate și dezvoltare. „Destul cu certurile și conflictele de care am obosit cu toții. Să lăsăm în trecut divergențele, polemicile și dezbinările politice. Pentru ca țara să prospere, trebuie să construim”, scrie Dodon, pe Facebook.

Prin urmare, el adaugă: „Eu îmi respect toți oponenții. În timpul campaniei electorale nu am manevrat cu insulte, minciuni și provocări. Consider că nu am dreptul la un asemenea comportament. Importante sunt problemele care își așteaptă soluția, dar nu ambițiile personale nesănătoase”.

Totodată, Dodon spune că, confruntările și polemicile fără sens le-a lăsat pentru alții. „Eu am ales să mă întâlnesc cu Dumneavoastră, pentru a înțelege mai bine grijile ce Vă frământă, probleme care așteaptă soluționare eficientă și rapidă. În această lună am reușit să ajung în toate raioanele țării. Am avut peste 240 de întrevederi în sute de orașe și sate. Am discutat cu 45 000 dintre Dumneavoastră, conaționalii și pământenii mei”, mai scrie Dodon.

„Duminică vom decide soarta Republicii Moldova! Dumneavoastră alegeți fie pacea și stabilitatea, fie conflictele și incertitudinea. Veniți pe 1 noiembrie la secțiile de votare și faceți alegerea corectă! Fiți activi, nu vă neglijați dreptul la vot”, a conchis Dodon.

De menționat că, Igor Dodon candidează independent la următoarele alegeri prezidențile, fiind susținut de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților