[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: „Greşesc amarnic cei care cred că vor reuşi să lichideze statalitatea Republicii Moldova”
12 Iunie

Președintele țării, Igor Dodon, este convins că dacă pro-europenii vor mai rămâne pentru un singur mandat în Parlament atunci nu va mai fi nimic de salvat din țară, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, Igor Dodon, spune că împreună cu cetățenii va salva țara și primul pas va fi făcut la parlamentare.

„Dacă mai rămân încă o dată la putere aşa-zişii pro-europeni, măcar şi pentru un singur mandat, nu vom mai avea ce salva. Ţara e distrusă zi de zi şi uneori am impresia că acest lucru se face intenţionat, pentru ca oamenii să se dezamăgească, să spună că, decât un astfel de stat, mai bine deloc. Dar, greşesc amarnic cei care cred că vor reuşi să lichideze statalitatea Republicii Moldova. Marea majoritate a cetăţenilor îşi iubesc ţara şi, împreună cu ei, o vom salva, o vom readuce pe o cale de dezvoltare firească şi îi vom asigura viitorul pe care-l merită. Iar primul pas în această direcţie va fi făcut în alegerile parlamentare din acest an”, a spus Igor Dodon.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților