[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon: Faptul cum au avut loc alegerile de ieri este un răspuns pentru cei care vorbeau de falsificări. Acești candidați ar fi bine să-și ceară scuze
2 Noiembrie

Candidatul la șefia țării, care a acces în turul II, Igor Dodon, susține că la 15 noiembrie susținătorii săi vor da dovadă de o mobilizare masivă pentru a obține un nou mandat în fruntea statului, informează CURENTUL.

„Astăzi am revenit din acel concediu pe care l-am luat pentru perioada electorală. Am revenit pentru a semna mai multe decrete, care s-au acumulat. Cel mai probabil, începând cu ziua de mâine voi pleca, din nou, în concediu. Voi veni mâine cu un briefing cu detalii privind pașii care urmează să-i întreprindem în turul II”, a susținut Dodon.

„Am văzut o mobilizare destul de bună în interiorul țării. Sper că în turul 2 va fi o mobilizare și mai bună”, a accentuat candidatul.

Totodată, Dodon s-a referit și la contracandidatul său din turul II – Maia Sandu.

„Faptul cum au avut loc alegerile de ieri este un răspuns pentru cei care vorbeau de falsificări. Acești candidați ar fi bine să-și ceară scuze. Rezultatul acum vă convine? Eu cred că noi ne vom mai vedea și la dezbateri în timpul apropiat”, a spus candidatul.

Ce ține de mobilizarea din diasporă, Dodon a comunicat: „Noi cu toții am remarcat, aseară, că diaspora a fost foarte activă la aceste alegeri. Acest electorat are propria viziune și preferințe, și ele se află în disonanță cu preferințele celor care lucrează acasă”.

„O să dăm dovadă de mobilizare masivă pe 15 noiembrie, așa cum am făcut cu 4 ani în urmă”, a conchis Igor Dodon.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților