[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon este convins că va învinge la prezidențiale din primul tur: „Cel mai probabil noi vom învinge în aceste alegeri”
21 Octombrie

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, crede că poate ieși cu victorie chiar din primul tur, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Igor Dodon a spus că ar fi bine să se întâmple acest lucru pentru că e pandemie.

„Eu cred că poate fi victorie și din primul tur. Depinde care o să fie prezența la vot. Ar fi bine să se finalizeze totul dintr-un tur, pentru că-i COVID, îi pandemie. Dvs. înțelegeți că cel mai probabil noi vom învinge în aceste alegeri și, apropo, focus-grupurile arată că alegătorii de dreapta 70 la sută sunt siguri că eu voi învinge. De aceea, pentru ce să pierdem banii, de ce trebuie să mai facem încă un tur pe timp de pandemie? Alegem din primul și ne apucăm de lucru”, a spus Igor Dodon.

De asemenea, Igor Dodon a spus că, dacă va pierde alegerile, va recunoaște rezultatul acestora.

„Eu voi recunoaște rezultatele alegerilor acele care vor fi și sper foarte mult că și oponenții politici vor face acest lucru. Fără isterie, noi nu avem nevoie de destabilizare în Republica Moldova, eu voi recunoaște acel rezultat care va fi”, a mai spus Igor Dodon.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților