[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon – cu un apel către deputați: „Dați dovadă de responsabilitate”
9 Iulie

Președintele R. Moldova, Igor Dodon vine cu un apel către opoziția parlamentară – să dea dovadă de responsabilitate și să se prezinte la ședința de astăzi a Parlamentului, pentru a vota legile asumate de Guvern, transmite CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Igor Dodon a menționat că, dacă astăzi tot nu va fi cvorum, va face tot posibilul ca banii promiși să ajungă la oameni.

„Mă adresez deputaților din PAS și Platforma „DA”: Sper că nu v-a cumpărat Candu acolo pe toți. Aveți posibilitate să demonstrați acest lucru. Acum voi mergeți pe agenda oligarhilor. Dacă aveți propuneri la buget, săptămâna viitoare Guvernul e gata să vină cu o nouă rectificare la buget.

Dacă astăzi nu va fi cvorum, vom face tot posibilul ca banii promiși să ajungă la oameni. Urmează ca împreună cu Premierul în următoarele zile să venim cu unele decizii și acțiuni pentru a fi alături de oameni”, a spus Igor Dodon.

Totodată, Igor Dodon a menționat că, acest Parlament nu mai este unul reprezentativ și trebuie dizolvat. „Voi face uz de toate împuternicirile legale ca în termeni apropiați să declanșăm procesul pentru ca Parlamentul acesta să plece”, a spus Igor Dodon.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților