[ X ]
[ X ]
[ X ]
Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președinte
26 Noiembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL.

În cadrul întrevederii, au discutat despre situația curentă în domeniul politic, social, economic, sănătății etc. Totodată, au făcut un schimb de opinii cu privire la realizările obținute în ultimii trei ani, din momentul creării Consiliului.

În perioada anilor 2017-2020, comisiile Consiliului Societății Civile au organizat circa 144 de ședințe tematice și au înaintat peste 330 de inițiative și propuneri, legate de realizarea unor proiecte de importanță majoră în domeniul social și infrastructură, reformei justiției și combaterii corupției, sistemul educațional, administrație publică șitineret etc.

„Le-am mulțumit membrilor Consiliului pentru implicare și asistență. Am menționat că dialogul dintre putere și societatea civilă este extrem de important și trebuie continuat, în beneficiul Republicii Moldova și al cetățenilor săi”, a subliniat Dodon, după ședință.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților