[ X ]
[ X ]
[ X ]
IG, DO și STG – noi oportunități pentru dezvoltarea economică a zonelor rurale
23 Noiembrie

În satul Brăviceni, raionul Orhei a avut loc Seminarul cu genericul „Efectul consultării asupra creșterii productivității, competitivității și calității produselor agricole”. Evenimentul a fost organizat de către Agenția Națională de Dezvoltare Rurală  (ACSA) cu asistența Poloniei, transmite CURENTUL.

La seminar au participat beneficiari ai Proiectului 16/PPR2017/MD2017 „Dezvoltarea producției agricole și avansarea serviciilor de consultanță rurală în Moldova”, persoane interesate de a aplica în viitor la proiectul menționat, primari din diferite raioane, experți din Polonia și consultanți ACSA.

De asemenea au participat Radu Mustață, șef Direcție supravegherea unităților de producere a alimentelor de origine vegetală, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, și Simion Levițchi, șef Direcție mărci și design industrial, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), care a prezentat un raport cu genericul „Indicaţii geografice, Denumiri de origine și Specialităţi tradiţionale garantate  – noi oportunități pentru dezvoltarea economică a zonelor rurale”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților