[ X ]
[ X ]
[ X ]
Icră roșie pentru masa de sărbătoare a veteranilor din partea Partidului „ȘOR”
8 Mai

Veteranii din toată țara primesc din partea Partidului „ȘOR” cadouri cu ocazia Zilei Victoriei. Pungile cu produse alimentare pentru masa de sărbătoare sunt împărțite celor circa 450 de veterani, transmite CURENTUL.

În pungă, Partidul „ȘOR” le-a pus veteranilor hrișcă, orez, griș, paste, ulei vegetal din floarea soarelui, făină din porumb, tocană de carne, conserve din mai multe feluri de carne, ceai, dulciuri, șampanie și alte lucruri pentru masa de sărbătoare.

Reprezentanții Partidului „ȘOR” afirmă că punga conține produsele necesare pentru o masă de sărbătoare.

Tot cu prilejul Zilei Victoriei, Partidul „ȘOR” va organiza pe 9 mai un marș amplu în memoria ostașilor căzuți pe câmpul de luptă, dar și un concert cu participarea ansamblului din Federația Rusă care care cântă piesa „Ziua Victoriei”.

Menționăm că în ultimii ani, Partidul „ȘOR” a implementat un șir de proiecte sociale pentru a sprijine pensionarii, persoanele cu nevoi speciale și veteranii de război.

Unul din cele mai populare proiecte realizate de Partidul „ȘOR” sunt magazinele sociale, unde beneficiarii pot procura produse alimentare de calitate la prețuri mai mici cu 20 la sută, și unde pâinea costă 2 lei.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților