[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată cine va opera zborul charter New York – Chișinău!
6 Mai

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) informează că a fost selectat operatorul aerian care va efectua cursa charter de repatriere a cetățenilor Republicii Moldova din New York, transmite CURENTUL.

Astfel, compania aeriană „LOT Polish Airlines” a fost desemnată câștigătoare și va opera cursa charter New York – Chisinau.

De asemenea, informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei My Travel, reprezentantul „LOT Polish Airlines” sau pe www.caa.md

Persoanele selectate de oficiul consular vor fi contactate de compania My Travel în vederea achiziționării biletului de avion.

Conform procedurii stabilite anterior de către Comisia Situații Excepționale, de cursele sus-menționate vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020, prioritate având studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie. Lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice: https://www.mfa.gov.md/sites/default/files/tabel.pdf

Cristina Parfeni

FB_IMG_1588746989497

Inapoi la arhiva noutaților