[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iată care va fi programul pentru Olympic Eco Fest
21 Septembrie

Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova (CNOS) va desfășura a II-a ediție a Olympic Eco Fest pe 24 septembrie începând cu ora 10.00. Evenimentul va avea loc în Parcul Valea Morilor, transmite CURENTUL.

Președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi a spus că scopul acestui eveniment este de a promova sportul și educația în rândul tinerilor.

„Ne-am pus drept scop să promovăm mișcarea olimpică și modul sănătos de viață. Programul de anul acesta va fi mai valoros ca anul precedent. Noi, din punct de vedere a organizării, ne vom strădui ca acest eveniment să aibă continuitate dinamică”, a spus Nicolae Juravschi.

Programul de anul acesta se va baza pe evenimente în cele două zone ale Parcului Valea Morilor – plaja și parcul propriu – zis.

Larisa Popova, fosta campioană la canoe și una din organizatoarele acestui eveniment a enumerate programul de activități din acest an.

„În zona de plajă vom avea expuse toate tipurile de sport din acest domeniu – volei, fotbal, tenis de plajă. De asemenea, vor fi reprezentanți ai hipismului care vor demonstra capacitățile sportive. Clubul de sport „Alexia” va face o demonstrație cu diferite exerciții. Vom avea și un turnir de badmington.

În altă zonă vom avea masă de tenis și copii vor putea să învețe și să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu. Vor fi organizate și masterclassuri cu mâncarea sănătoasă.

Va fi și „Art Sale” – materiale eco care vor putea fi procurate. Avem și multe concursuri pentru familii. Se va desfășura și concursuri de pictură între copii, iar câștigătorii vor fi premiați.

Vor participa activ si olimpicii și sportivii noștri, dar și veteranii. De asemenea, vor fi exerciții pe apă, canoe, unde vor participa diferiți sportsmeni în acest domeniu. Mai nou, vor fi întreceri ski – nautic.

La eveniment vor participa 150 de voluntari.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților