[ X ]
[ X ]
[ X ]
I-a fost frică de această zi, dar… Femeie de afaceri: „Se întâmplă asta exact peste un an după ce eram mai sigură ca niciodată că totul abia începe”
3 Martie

Designerul autohton Diana Voevuţki, a anunţat că salonul de rochii se închide pe o perioadă nedeterminată de timp, motivul fiind insuficienţa resurselor financiare, informează CURENTUL.

„Și se întîmplă asta exact peste un an după ce eram mai sigură ca niciodată că totul ABIA ÎNCEPE. Mulți dintre voi mă cunosc ca pe o femeie puternică. Care reușește orice își propune. Și, probabil, chiar sunt așa. Nu am avut scopuri în viață pe care să nu le ating. Am crescut o afacere cu -20.000 lei în buzunar, am adus-o în topul preferințelor femeilor și cred că ajungea dincolo de hotarele Moldovei. Dacă.. nu era acest DACĂ…”, a dezvăluit Diana, pe social media.

„Cîteva luni în șir l-am ținut pe linia de plutire absolut artificial, cu speranța că tot ce se întâmplă are și un sfârșit. Nu am nici tată cu bani, nici iubit sau sponsor care să-mi rezolve problemele. M-am descurcat mereu pe cont propriu, fără să mă plîng cuiva. Și sunt mândră de ceea ce reprezint azi. Dar ăsta o fi fost motivul pentru care ne-am înecat în plăți, impozite și datorii”, a mai spus ea.

Pe lângă aceasta, designerul nu ştie ce va urma, dar cu siguranţă va deschide din nou uşile.

„Am nevoie de o pauză, să înțeleg ce va fi maine. Să mă scutur și să o iau de la capăt. Pentru că știu că o voi face, ca de fiecare dată”, a spus ea.

„Toate contractele noastre rămân valabile. Sunt mereu pe fir, și rochiile care sunt comandate, se vor coase. Doar să.. ne permită Dumnezeu să mergem înainte…”, a conchis Diana.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților