[ X ]
[ X ]
[ X ]
“Horus City” – Confort, siguranță, calitate premium
19 Iulie

Apartamentul tău de vis începe să devină realitate! Start construcție, start vânzări! Compania „Horus” a început construcția unui nou cartier cu blocuri de locuit în inima orașului Chișinău – „Horus City”.

Pentru confortul și siguranța locuitorilor noului complex, apartamentele vor fi construite din materiale de calitate înaltă, în baza unui design modern. Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere vor avea suprafețe de la 39 până la 212 m2. Sunt disponibile și Penthouse-uri în 2 nivele cu propriile terase.

Horus2

Locuințele vor avea izolare fonică și termică sporite, astfel încât liniștea din casă să nu fie perturbată de sunete externe, inclusiv de la vecini. Siguranța locatarilor “Horus City” va fi oferită și de sistemul video de supraveghere, amplasat pe tot perimetrul complexului, precum și ușile blindate de la casă.

Horus3

Amplasarea Complexului “Horus City” într-o locație centrală (str. Tudor Vladimirescu, sectorul Râșcani), oferă un acces ușor și rapid în orice sector al Capitalei. Fiecare proprietar de apartament în “Horus City” va avea loc de parcare, dotat cu priză pentru încărcarea mașinilor electrice sau pentru orice altă necesitate.

Complexul va dispune de trei tipuri de parcare: la demisol (garaje), parcări la subsol, dar și de un bloc separat cu parcare supraetajată, așa cum este în Europa.

3

Fericiții locatari ai “Horus City” vor avea totul la îndemână, în apropiere de casă: terenuri de joacă pentru copii, cabinet medical, supermarket, restaurant și cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, teren de sport multifuncțional și echipamente pentru practicarea exercițiilor de sport în aer liber.

Tot aici vor exista o curățătorie, salon de frumusețe, farmacie, florărie și o serie de alte servicii necesare. Spre deosebire de alte proiecte imobiliare, în complexul “Horus City” întreaga infrastructură, inclusiv cea din apropierea cartierului rezidențial (rețelele inginerești, de electricitate, apeduct și canalizare, căile de acces), va fi construită integral.

4

Mai mult, pentru a fluidiza circulația, compania va construi, din surse proprii, un drum nou, asfaltat, cu două benzi de circulație, care va face legătura dintre strada Tudor Vladimirescu și Calea Moșilor. Dezvoltatorul imobiliar va amenaja râul Țiganca și teritoriul adiacent, iar apa din râu va fi redirecționată spre colectoare din beton, care de asemenea, vor fi construite de la zero.

O altă noutate bună este că strada Tudor Vladimirescu va fi lărgită cu o bandă de circulație, până la intersecția cu strada Vadul lui Vodă, iar rețelele termice, care acum sunt vizibile de-a lungul drumului, vor fi strămutate în subteran. Compania ”Horus” va investi astfel în modernizarea orașului Chișinău, în această zonă, aproape 200 de milioane de lei.

Suntem prietenoși față de viitorii proprietari ai apartamentelor de vis, astfel că propunem un sistem accesibil de plată. Prima rată este de doar 15%, iar timp de doi ani, puteți achita restul sumei, fără nicio dobândă.

Horus4

De asemenea, cei care își doresc un apartament în Complexul ”Horus City” pot plăti în rate, timp de 7 ani, companiei care construiește blocurile, fără a apela la bancă. Prima rată este de 15%, iar dobânda – de doar 9% anual. Împrumutul se obține doar cu buletinul, fără alte certificate și comisioane.

Compania ”Horus” are o experiență de 27 de ani în domeniul imobiliar, timp în care a construit și a dat în exploatare aproximativ 100 000 de m2 de spații locative în Chișinău. Experiența, seriozitatea și profesionalismul reprezintă garanția finisării lucrărilor în termen.

Horus5

Sună acum, cât încă mai este valabil prețul de start al vânzărilor: 022444555 / 069621555 / 062187900.

Managerii noștri te așteaptă în biroul nostru de vânzări din str. T. Vladimirescu 1/8, sect. Râșcani/

Program de lucru:
Luni – Vineri: 9:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 17:00

Pagina noastră pe Facebook

Pagina noastră pe Instagram

Canalul nostru pe Telegram

www.horuscity.md

Inapoi la arhiva noutaților