[ X ]
[ X ]
[ X ]
Guvernul modifică componența nominală a Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective
30 Ianuarie

Cancelaria de Stat supune consultărilor publice proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea componenței nominale a părții guvernamentale în cadrul Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective, transmite CURENTUL.

Potrivit Cancelariei de Stat proiectul a fost elaborat în scopul ajustării componenței părții guvernamentale în cadrul Comisiei naționale pentru consultări şi negocieri colective, urmare aprobării Hotărârii Guvernului prin care a fost lichidată funcția publică de secretar general de stat al ministerului și substituită cu funcția de secretar general al ministerului.

Astfel, în componența Comisiei vor face parte: miniștrii Economiei și Infrastructurii, Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Finanțelor, Educației, Culturii și Cercetării, Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, precum și secretarul general al Ministerului Justiției.

Tot în aceiași Comisie vor face parte și membrii supleanți: secretarii generali ai ministerelor: Finanțelor, Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Educației, Culturii și Cercetării și Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților