[ X ]
[ X ]
[ X ]
”Guvernul construiește” – o nouă campanie, lansată de Executiv
13 Martie

Premierul Dorin Recean, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a lansat campania „Guvernul construiește”, informează CURENTUL. 

„Guvernul construiește drumuri, rețele de apă și canalizare, iluminat public, școli și spitale renovate, poduri, parcuri și stadioane. Guvernul construiește zi de zi și acest efort îl vom continua și în perioada următoare. Suntem într-un proces amplu de construcție a țării. Mă refer la numărul mare de proiecte de infrastructură care schimbă la față Republica Moldova. Mai multe din aceste proiecte au fost blocate ani sau chiar zeci de ani la rând. Guvernul construiește sate și orașe europene, în esență, un trai european în Moldova. Guvernul construiește și va continua să construiască o Moldovă europeană, în care toți locuitorii să aibă condiții firești, sănătoase de viață”, a declarat el.

Potrivit oficialului, construcția Moldovei nu este un proces de-o zi, de două, acest proces durează și e nevoie de implicarea fiecărui om din această țară.

„Vom reuși să construim o Moldovă care să arate europeană de la Nord la Sud, în cele mai mici sate și cele mai mari orașe, doar dacă toată țara pune umărul”, a spus prim-ministrul.

Inapoi la arhiva noutaților