[ X ]
[ X ]
[ X ]
Guvernul a dispus alocarea mijloacelor financiare pentru lichidarea calamităților naturale din aprilie – iunie
20 Iulie

Astăzi, la Guvern, a avut loc şedinţa Comisei pentru Situaţii Excepţionale, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip. În cadrul reuniunii au fost examinate mai multe aspecte privind alocarea mijloacelor financiare și eliberarea unor bunuri materiale din rezervele materiale de stat, pentru lichidarea consecințelor calamităților naturale care au avut loc în perioada aprilie-iunie curent, transmite CURENTUL.

În context, Premierul a exprimat o dată în plus apreciere serviciilor specializate pentru mobilizare şi munca depusă la lichidarea consecințelor calamităților naturale.

Astfel, în cadrul şedinţei s-a decis alocarea mijloacelor financiare în sumă de 7,199 milioane de lei pentru r-ul Cimişlia, 1,299 pentru r-ul Drochia, 1,500 milioane de lei pentru r-ul Ungheni, 2,698 milioane de lei pentru Ministerul Afacerilor Interne şi 1,862 milioane de lei pentru Ministerul Apărării.

De asemenea, s-a dispus eliberarea de bunuri materiale din rezervele materiale ale statului pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din lunile aprilie, mai,iunie 2017.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților