[ X ]
[ X ]
[ X ]
Guvernatorul Găgăuziei a avut o discuție cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Poloniei în Republica Moldova
30 Septembrie

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întâlnit cu Bartolomei Zdaniuk, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Poloniei în Republica Moldova, informează CURENTUL.

În cadrul discuției, Bașcanul i-a relatat Excelenței Sale despre agenda celui de-al VII-lea Forum Internațional de investiții Invest Gagauzia, care va avea loc la Comrat în perioada 1-2 octombrie.

Guvernatorul Găgăuziei a mulțumit Guvernului polonez pentru sprijinul acordat în dezvoltarea infrastructurii social-economice prin implementarea proiectelor în localitățile Autonomiei și a exprimat interesul autorităților din Găgăuzia de a iniția noi proiecte.

S-a ajuns la un acord privind organizarea vizitei unei delegații din UTA Găgăuzia în Polonia la începutul cooperării interregionale.

„Implicarea Dvs personală a determinat implementarea unor proiecte foarte importante pentru noi, care au susținut dezvoltarea infrastructurii sociale în Găgăuzia. La această etapă, resursele noastre interne sunt insuficiente, iar ajutorul partenerilor ne permite să ne dezvoltăm mai rapid, lucru, care ne ajută să convingem tinerii să își construiască viitorul acasă. Vă suntem foarte recunoscători și sperăm că în viitor vom implementa mult mai multe proiecte care vor determina creșterea nivelului de trai în Găgăuzia”, a menționat Irina Vlah.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților