[ X ]
[ X ]
[ X ]
Grupul „Pro Moldova” – nemulțumit de proiectul de lege propus de Guvern Parlamentului
2 Aprilie

Liderul Grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, califică boicotarea ședinței Parlamentului drept un „scuipat în ochii cetățenilor” și a menționat că nu vor cere acum moțiune de cenzură pentru Guvern, în contextul situației de criză în care se află țara, fiind nevoie de un Guvern funcțional, transmite CURENTUL.

De asemenea, Andrian Candu menționează că proiectul de lege propus de Guvern privind angajarea răspunderii în fața Parlamentului, ce prevede adoptarea unor măsuri de susținere a cetățenilor și a activității de întreprinzător în perioada stării de urgență, este unul de promovare a schemelor.

„Multe prevederi din acest proiect intră în vigoare la 2020, altele la sfârșit de an. Proiectul nu este unul anticriză și nu ceea ce au așteptat cetățenii. Noi, cei de la „Pro Moldova”, am făcut unele propuneri anticriză economice și sociale. Guvernarea actuală își bate joc de oameni. Noi nu vom propune acum o moțiune de cezură, pentru că țara trebuie administrată acum. Vom alege din cele două rele, răul cel mai mic”, a spus Andrian Candu.

Deputatul Vladimir Cebotari a spus că oamenii au nevoie de o sursă de venit ca să poată să trăiască până se normalizează timpurile. „Propunerea de recompensare va rămâne pe hârtie. Companiile nu au bani să achite acel ajutor de șomaj”, a spus Vladimir Cebotari.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților