[ X ]
Grigorciuc: Bălțenii trebuie să își organizeze propria apărare, dacă poliția nu este în măsură să protejeze ordinea în capitala de nord?
16 Septembrie

Activistul Pavel Grigorciuc afirmă că un grup de oameni care în vară „au participat la agresiunea politică și bătaia lui Alexandru Arseni, iar mai târziu – a consilierilor municipali Bălți din PSRM, Maxim Moroșan și Dmitri Galagoț”, e din nou implicat într-o „bătaie șocantă”, notează md.kp.media.

„Pe 15 septembrie a avut loc o altă bătaie șocantă în clubul de noapte Ikra din Bălți. Un grup de oameni fără lege: Victor Yavtuhovski, Nikolai Eremciuc și Andrei Dănilă l-au atacat pe unul dintre oaspeții clubului, încercând să stoarcă bani. Totuși, apărându-se de agresori, victima a reușit să riposteze și i-a „oprit” pe doi dintre atacatori”, scrie el.

Pavel Grigorciuc mai spune că niciunul dintre participanți nu a fost reținut.

În acest sens, el formulează două întrebări comisarului de poliție Bălți, Ion Volontir: „1. Vor rămâne din nou nepedepsiți atacatorii? 2. Bălțenii trebuie să își organizeze propria apărare, dacă poliția nu este în măsură să protejeze ordinea în capitala de nord?”.

Inapoi la arhiva noutaților