[ X ]
[ X ]
[ X ]
Grant de circa 150 mii lei pentru dezvoltarea turismului local și regional
14 August

12 Grupuri de Acțiune Locală din Republica Moldova vor beneficia de un grant în valoare totală de circa 150 mii de euro pentru a realiza proiecte de dezvoltare a turismului local și regional, de îmbunătățire a infrastructurii și serviciilor publice, activități antreprenoriale în agricultură sau activități economice non-agricole, transmite CURENTUL. 

Banii sunt oferiți de Delegația Uniunii Europene în cadrul proiectului „Implicarea societății civile în îmbunătățirea politicilor și promovarea modelelor eficiente de dezvoltare rurală” și implementat de Federația Agricultorilor din Republica Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din țara noastră.

Secretarul de Stat al MADRM, Andros Dorin, a precizat că în baza contractelor de finanțare au fost deja semnate și Acordurile de implementare a proiectelor. Totodată, oficialul a menționat că programul LEADER este implementat în Republica Moldova din anul 2015, cu suportul partenerilor de dezvoltare și în colaborare cu MADRM, în prezent, în țara noastră fiind peste 30 de Grupuri de Acțiune Locală cu peste o mie de membri.

Cristina Parfeni 

FB_IMG_1597401363448 FB_IMG_1597401361307

Inapoi la arhiva noutaților