[ X ]
[ X ]
[ X ]
Grădinița „Curcubeu” din Orhei a primit o donație din partea SEBN MD
7 Decembrie

SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova, a participat la aniversarea a 35-a de activitate a grădiniței „Curcubeu”, din orașul Orhei, transmite CURENTUL.

La eveniment au participat directorii tuturor instituțiilor de învățământ preșcolar din orașul Orhei, reprezentanți ai Direcției Generale Educație Orhei, ai Primăriei oraşului Orhei, părinți și copii.

La frumoasa aniversare, SE Bordnetze SRL a donat instituției seturi de materiale didactice și planșe educaționale în valoare de 15 000 lei, cu convingerea că acestea vor facilita procesul educațional și vor spori curiozitatea și implicarea copiilor în activitățile de zi cu zi.

Acțiunea face parte din proiectul „SEBN MD – suport pentru o educație de calitate”. Fabrica de cablaje auto din Orhei nu este la prima acțiune de acest gen. Anterior, au beneficiat de seturi de materiale didactice, echipament de sport, rechizite școlare, echipament IT și accesorii Gimnaziul „Mihai Eminescu”, Gimnaziul „Doina și Ion Aldea Teodorovici”, Școala Raională de Sport Orhei, Grădinița „Vântuleț” din orașul Orhei, etc.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților