[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghișeul unic deschis și la Rezina
7 Iunie

Un nou centru multifuncțional, care va activa după principiul ghișeului unic, a fost lansat în raionul Rezina, transmite CURENTUL.

Edificiul este situat în zona centrală a orașului, pe strada Matrosov nr. 4. Încăperea a fost restaurată și transformată într-un oficiu modern care oferă cetățenilor confortul unui spațiu deschis. 19 angajați dintre care 17 operatori vor asigura deservirea cetățenilor la cel mai înalt nivel. Astfel, cei peste 40 de mii de locuitori ai raionului Rezina vor putea solicita într-un singur loc servicii de documentare şi evidenţă a populaţiei, înregistrare şi licenţiere a unităţilor de drept, înmatricularea vehiculelor, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

În cadrul ceremoniei de deschidere a centrului, patru tineri din raionul Rezina au primit gratuit primul buletin de identitate. Acțiunea este parte a unei campanii desfășurate de Departamentul înregistrare și evidență a populației din cadrul Agenției Servicii Publice și are drept scop asigurarea absolvenților instituțiilor de învățământ preuniversitar cu acte de identitate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților