[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghișeul Unic – deschis acum și la Ungheni
14 Septembrie

Cei peste 100 de mii de locuitori ai raionului Ungheni vor avea acces la servicii publice calitative prestate conform principiului „ghișeului unic”. Acest lucru se datorează deschiderii Centrului Multifuncțional Ungheni, transmite CURENTUL.

Centrul Multifuncțional Ungheni este situat în centrul orașului, pe strada Națională 21. Edificiul a fost reparat timp de patru luni, perioadă în care a fost schimbat și acoperișul. La etajul doi al clădirii urmează să fie amenajată și o sală pentru înregistrarea festivă a căsătoriilor și nou-născuților.

În oficiu cetățenii vor găsi 22 de operatori care prestează servicii publice din domeniul înregistrării și evidenței populației, înregistrării și licențierii unităților de drept, înregistrării și evaluării bunurilor imobile. De asemenea doritorii pot solicita în cadrul Centrului Multifuncțional și preschimbarea permisului de conducere.

Pentru a eficientiza procesul prestării serviciilor solicitanții sunt deserviți în baza rândului electronic. Totodată pentru comoditatea cetățenilor este disponibilă programarea prealabilă în toate centrele multifuncționale ale ASP prin intermediul pagii web oficiale a Agenției, telefonic sau direct în centru.

Reamintim că Agenția Servicii Publice va deschide centre multifuncționale în toate raionele țării. Până în prezent în toată republica au fost deschise 27 de centre.

Inapoi la arhiva noutaților