[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghișeul Unic – deschis acum și la Briceni
29 Iunie

Agenția Servicii Publice a deschis astăzi un nou centru multifuncțional în nordul țării. Cei peste 70 de mii de locuitori ai raionului Briceni se vor bucura de servicii publice prestate la cel mai înalt nivel, transmite CURENTUL.

Centrul Multifuncțional Briceni este amplasat în centrul orașului pe str. Independenței nr. 21. Încăperea a fost transformată într-un oficiu modern în cadrul căruia vor activa 15 operatori. Cetățenii vor putea solicita servicii din domeniile de activitate ale ASP precum înregistrarea și evidența populației, înregistrarea și licențierea unităților de drept, înregistrarea și evaluarea bunurilor imobile.

În cadrul ceremoniei de deschidere a Centrului Multifuncțional Briceni a avut loc înmânarea festivă a buletinelor de identitate elevilor cu vârsta de peste 16 ani. Astfel, doi tineri și-au primit gratuit primul buletin de identitate. Acțiunea este parte a unei campanii desfășurate de Agenția Servicii Publice ce are scopul de a asigura absolvenții instituțiilor de învățământ preuniversitar cu acte de identitate.

Menționăm că în total în țară vor fi deschise 38 de Centre Multifuncționale. 35 vor activa în raioane, iar trei în Capitală.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților