[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ghidul curățeniei ideale – lansat de compania Chemix Grupp!
16 Februarie

Compania „Chemix Grupp”, unicul producător de dezinfectanți la standarde europene și cele ale Organizației Mondiale ale Sănătății, a elaborat un Ghid al curățeniei ideale. Ghidul descrie cinci pași care te vor ajuta să ai locuință ideal de curată folosind produsele „Chemix Grupp”.

1. Curăță și dezinfectează pardoseala și mobilierul cu detergentul „Neutral Cleaner”, ideal pentru suprafețe lustruite, vopsite, din textil sau PVC, linoleum.

2. Geamurile vor fi perfect curate dacă vei folosi „Glass Clean”, soluție care asigură îndepărtarea grăsimii și conferă un luciu strălucitor.

3. Grupul sanitar, dar și bucătăria îți „vor spune mulțumesc” dacă vei folosi detergenții „Bozo” și gelul „Max Forte” – perfecte pentru curățarea și dezinfectarea căzilor de baie, porțelanului sanitar, chiuvetelor, gresiei. Îndepărtează eficient rugina, depuneri de săruri, de calcar precum și mirosurile neplăcute. De asemenea, se potrivește pentru curățarea suprafețelor din cupru, aramă, bronz și oțel inoxidabil. „Max Forte” e ideal și pentru înălbirea rufelor.

4. Țevile pot fi lejer desfundate cu „Plumber”, gel ce va elimina în mod rapid și eficient depunerile de materii organice din scurgerile chiuvetelor, căzilor sau a vasului de toaletă, fără a fi nevoie să eliminați apa acumulată.

5. Dezinfecția pe timp de pandemie e foarte importantă! Pentru a-i proteja pe cei dragi, la intrarea în încăpere utilizați covorașul dezinfectant – „Safe Step”, iar pentru dezinfecția rapidă a mâinilor – „Chemidez Skin Gel&Lichid”.

Familia ta merită o locuință curată, fără microbi, iar „Chemix Grupp” este partenerul ideal în acest sens!

Amintim că, compania „Chemix Grupp” S.R.L. a fost fondată la 14 aprilie 2008. Actualmente, „Chemix Grupp” este unicul producător din Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Pentru mai multe detalii accesați www.chemixgrupp.md

Inapoi la arhiva noutaților