[ X ]
[ X ]
[ X ]
Gheorghe Cavcaliuc: „Ne angajăm să desfășurăm un Chestionar de studiu pentru a identifica problemele reale cu care se confruntă femeile în Poliție”
13 Iunie

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a avut o întrevedere cu reprezentanții Asociației Obștești Promo-LEX și Asociației Femeilor în Poliție, transmite CURENTUL.

În cadrul acestei întrevederi au fost stabilite prioritățile de viitor în vederea creșterii numărului femeilor în Poliția Națională.

„În acest sens, ne angajăm să desfășurăm un Chestionar de studiu pentru a identifica problemele reale cu care se confruntă angajatele noastre și de a canaliza toate eforturile în vederea soluționării acestora.

De asemenea, cu suportul echipelor de experți din cadrul Promo-Lex vom asigura organizarea unor sesiuni de instruire și ateliere de lucru destinate consolidării capacităților în domenii de interes comun, precum și ne vor ajuta la întocmirea unui plan strategic de activitate”, scrie Gheorghe Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Parteneriatul inițiat va fi consolidat prin semnarea unui Acord de colaborare între Asociația Obștească Promo-LEX și Asociația Femeilor în Poliție.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților