[ X ]
[ X ]
[ X ]
Gheorghe Cavcaliuc către polițiști: „Dacă nu vă regăsiți în poliție din diferite motive, sunteți bineveniți în echipa mea”
17 Iunie

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, punctează că va fi și în continuare alături de polițiști, iar dacă aceștia nu se regăsesc în domeniul dat, sunt invitați să facă parte din echipa sa, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Gheorghe Cavcaliuc menționează că îi vor lipsi enorm colegii de breaslă.

„Plec din poliție, dar voi fi în continuare alături de voi și cetățenii Republicii Moldova!

Vă promit să îmi depun toate capacitățile și experiența pentru a construi o formațiune politică pentru oameni și țara noastră!

Și dacă voi, sau subalternii voștri nu vă veți regăsi în poliție din diferite motive, să știți că sunteți așteptați și bineveniți în echipa mea, ca să continuăm să construim o Moldovă liberă și prosperă, așa cum o așteaptă de la noi oamenii!

Dragi prieteni, o să-mi lipsiți enorm, țin prea mult la voi, la Poliția Națională, la fiecare polițist și vreau să știți că fiecare reușită frumoasă a voastră îmi va tăia din nostalgie și umple sufletul cu fericire, pe măsura opusă, cum și fiecare lucru mai puțin plăcut auzit.

Am onoarea stimați conducători, dragi polițiști!!!”, se spune în mesajul său.

Totodată, Gheorghe Cavcaliuc a urat succes noii conduceri ai Ministerului Afacerilor Interne și IGP.

„Urez mult succes în continuare conducerii Ministerului Afacerilor Interne, domnul Andrei Năstase și șefului Inspectoratului General al Poliției, domnul Gheorghe Balan, în speranța că vor consolida marea familie polițienească și vor asigura parcursul dezvoltării instituției prin reforme binevenite în beneficiul angajaților și cetățenilor Republicii Moldova.

Iar dacă vor avea nevoie de experiența mea, sunt gata să o ofer, pentru dezvoltarea Poliției Naționale și siguranța cetățenilor țării noastre!

Cabinetului de miniștri și doamnei Maia Sandu le urez mult succes în toate începuturile frumoase pentru cetățenii Republicii Moldova!”, a mai menționat Gheorghe Cavcaliuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților