[ X ]
[ X ]
[ X ]
Gheorghe Cavcaliuc a găsit o nouă cale de a comunica cu cetățenii
11 Ianuarie

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, începând cu ziua de ieri, este prezent și pe Telegram, pentru a-și împărtăși ideile, proiectele și a comunica cu cetățenii, informează CURENTUL.

„Stimați cetățeni,
Dragi prieteni,

Având în vedere importanța Poliției Naționale ?‍♀️? în calitate de instituție care asigură ordinea de drept și siguranța cetățenilor săi, consider că este imperioasă reflectarea activității acesteia, făcând uz de orice mijloace și metode pe care le pune la dispoziție era ? tehnologiilor informaționale.

Mai mult, consider că este oportun să susținem ? comunicarea noastră și pe #TELEGRAM, reușind astfel să fim informați reciproc despre ultimile evenimente ce au loc în întreaga țară, dar și despre inițiativele și noutățile Poliției Naționale și ale societății.

În contextul celor expuse, Vă îndemn ? să faceți parte din grupul nostru de pe TELEGRAM, având astfel oportunitatea de a fi la curent cu ideile lansate de mine și întreaga echipă a Poliției Naționale, iar acest fapt ne va apropia ? și mai mult de cetățenii Republicii Moldova.
Vă mulțumesc!”, a anunțat Cavcaliuc, pe Facebook.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților