[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Gas Natural Fenosa” a devenit „Premier Energy”
13 Decembrie

Întreprinderea de furnizare a energiei electrice Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie S.R.L își schimă imaginea cu noua marcă și denumire „Premier Energy”, transmite CURENTUL.

Potrivit companiei, această transformare, axată pe modernizare și inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiei: o etapă de provocări și oportunități, de consolidare și creștere.

Noua marcă este una internațională, proiectată spre viitor și axată pe inovație, accesibiltate, energie curată și bunăstare pentru oameni.

„Lansarea noii mărci scoate în evidență viziunea noilor acționari ai întreprinderii energetice cu capital străin din Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniul furnizării energiei electrice.

„Premier Energy” este o marcă nouă pentru țara noastră, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural”, se spune într-un comunicat de presă.

Viziunea acționarilor, combinată cu experiența echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică și energie renovabilă cu posibilitatea extinderii activităților sale pe piața liberalizată.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților