[ X ]
[ X ]
[ X ]
Garda de Onoare a R. Moldova sărbătorește astăzi 25 de ani de la fondare
22 Iunie

Garda de Onoare a R. Moldova sărbătorește astăzi 25 de ani de la fondare, transmite CURENTUL.

Cu un mesaj de felicitare, din partea Președintelui, a venit secretarul General al Aparatului Președintelui, Ruslan Flocea:

„Din partea Președintelui R. Moldova, vă adresez cele mai sincere felicitări: „Garda de Onoare este cartea de vizită a R. Moldova. Sunteți prezenți la numeroasele evenimente din țară. Sunt mândru că echipa Gărzii are un înalt simț patriotic. Sunteți continuatorii demni ai standardelor militare. Aptitudinile și profesionalismul Dvs. sunt considerate exemple demne de urmat. Îmi exprim ferma convingere că veți îndeplini și mai departe datoria cu mult devotament”. De asemenea, Președintele R. Moldova a decretat, printr-un decret, acordarea distincțiilor de stat unor veterani și militari ai Gărzii și a oferit un cadou simbolic Gărzii – un televizor”, a spus Ruslan Flocea.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a transmis, de asemenea, un mesaj de felicitare: „Îmi exprim onoarea și respectul profund pentru activitatea prodigioasă demonstrate în activitatea Dvs.. Vă adresez cele mai sincere felicitări. Garda de Onoare este cartea de vizită a R. Moldova. Apreciez înalt capacitatea Dvs. în munca de pe care o aveți. Vă urez echilibru și realizarea tuturor aspirațiilor și în continuare. Vă mulțumesc pentru efortul și prestația adusă țării”.

Premierul Pavel Filip, de asemenea, a transmis un mesaj de felicitare: „Este o zi de excepţie, astăzi noi vă prezentăm onorul. Sunteţi cartea de vizită a ţării noastre şi tot voi participanţi plenari la cele mai importante evenimente care au marcat independenţa Republicii Moldova. De fiecare dată, privindu-vă în acţiune, am avut sentimentul de mândrie pentru voi şi prestaţia manifestată a Gărzii de Onoare. Vă doresc tuturor multă sănătate, succese, realizări profesionale, împliniri personale şi bucurii alături de cei dragi”.

În cadrul aniversării, au fost acordate mai multe distincții de stat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților