[ X ]
[ X ]
[ X ]
Galina Dodon despre Președintele R. Moldova: „Cred că are un psihic suficient de stabil ca să nu…”
3 Mai

„Deocamdată nu am observat schimbări de atitudine, cel puțin nu în relațiile familiale și cu apropiații. Cred că are un psihic suficient de stabil ca să nu fie afectat de această funcție înaltă, așa cum știm că s-a întâmplat cu atâția alții în istorie”. Despre aceasta, Galina Dodon, soția Președintelui R. Moldova, Igor Dodon, vorbește în primul interviu acordat pentru www.tribuna.md.

Ea spune că, șeful statului este foarte atașat de familie, de părinți, de copii.

„Chiar fiind lider de partid, obișnuiam să plecăm la țară la sfârșit de săptămână, la părinții lui sau ai mei. O făcea și pentru copii, pentru a-i scoate la aer curat, în pădure, la pescuit. Acum are și mai puțin timp pentru asta, dar totuși profită de fiecare clipă liberă pentru a fi alături de noi”, afirmă Galina Dodon.

În același interviu, prima doamnă a țării spune că, ea nu se consideră o femeie puternică.

„Nu cred că termenul „puternic” e cel mai potrivit pentru a mă descrie. Eu sunt o familistă convinsă și în asta, presupun, constă impactul pozitiv pe care îl exercit asupra soțului. El știe că poate găsi acasă un refugiu și un mediu psihologic prielnic, inclusiv de reîncărcare energetică. Anume asta cred că îl face pe el să fie și mai puternic în spațiul politic”, afirmă Galina Dodon.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților