[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO// VIDEO) Almanahul Politic 2017 – lansat
17 Februarie

Compania de consultanță și promovare POLIEXPERT și portalul TRIBUNA au lansat, ieri-seară, 16 februarie 2018, cea de-a treia ediție a Almanahului Politic al Republicii Moldova – „ALMANAH POLITIC 2017”. Acesta are 348 de pagini.

Fondatorul și directorul Poliexpert și Tribuna, Igor Volnițchi, a mulțumit sponsorilor și a menționat că în cea de-a treia ediție a Almanahului sunt și elemente definitorii, pe lângă relatările despre evenimentele politice.

Vicedirectorul și fondatorul Poliexpert și Tribuna, Lilia Gurez, a spus că în această ediție a Almanahului a apărut un nou sponsor general și a specificat care sunt elementele noi definitorii.

„Inițial, am crezut că Almanahul din acest an va fi ca și volum mai mic, pentru că nu am avut un an electoral. Politicienii noștri, însă, au avut grijă ca volumul din 2017 să fie, practic, la fel de ca și cel din 2016. O noutate este că avem un nou sponsor general – Marin Ciobanu, administratorul ZEL Bălți. Mulțumim lui Nicolai Ciornîi pentru că ne-a fost sponsor la primele 2 ediții.
Și dacă în edițiile precedente oamenii lunii erau nemijlocit politicienii foarte activi, anul acesta oamenii lunii au devenit și demnitari care au funcții administrative, manageri, care undeva se pierd pe fundalul activității politicienilor, dar fac un lucru enorm și extrem de important pentru țară”, a spus Lilia Gurez.

Administratorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu, a spus că este bucuros să vadă că în această ediție sunt reflectate și evenimente economice.

„Este de datoria noastră să documentăm totul pentru ca generațiile următoare să aibă posibilitatea să se inspire din tot ce se petrece. Am acceptat cu plăcere să fim sponsori și suntem onorați. Am răsfoit Almanahul și am fost plăcut surprins să găsesc și informație pe domeniul economic. Este o măiestrie să poți să aduni într-un document pe toți: guvernarea, opoziția, partide extraparlamentare, fracțiuni, admnistratori, și să fii cu ei în relații bune”, a spus Marin Ciobanu.

La rândul său, directorul StarNet, Alexandru Machedon, a spus că publicația este o cronică a istoriei moderne. „Sunt aici nu doar în calitate de director StarNet, dar și om care a crezut în acest proiect acum 3 ani și care a ajutat echipa. Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți”, a spus Alexandru Machedon.

Amintim că, prima ediție a Almanahului Politic a fost lansată în anul 2016 – Almanah Politic 2015. Publicația este unică în R.Moldova și reprezintă radiografia tuturor evenimentelor politice în decursul unui an. Almanahul Politic este lansat anual în luna februarie.

De menționat că, tot ieri a fost prezentat Calendarul Politico-Istoric al Republicii Moldova – 2018, care este, de asemenea, un produs unic, realizat de Compania Poliexpert.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților