[ X ]
[ X ]
[ X ]
(GALERIE FOTO) Scriitorul Igor Volnițchi surprins de cititorii din Soroca
24 Februarie

Scriitorul, jurnalistul, analistul politic și directorul Companiei de consultanță și promovare, Igor Volnițchi, s-a întâlnit cu sorocenii pasionați de lectură și de creațiile sale literare, cu ocazia conferinței literare de totalizare a anului 2017 – „Anul Igor Volnițchi”. Evenimentul a avut loc la Centrul Raional de Documentare și Informare „Mihail Sadoveanu” de la Soroca, informează CURENTUL.

Această întâlnire a fost ultima activitate programată pentru „Anul Igor Volnițchi” la Soroca, după ce s-au desfășurat numeroase evenimente și acțiuni ce au vizat activitatea și operele literare ale scriitorului. Igor Volnițchi a avut parte de mai multe surprize din partea organizatorilor și cititorilor.

Potrivit Centrului, în 2017 s-au desfășurat: o sesiune de lecturi cu luări de atitudine  – „Dimensiunile umane ale personajelor volnițchiene”, a avut loc o conferință literară – „Eroii lui Igor Volnițchi între tragism psihologic și realitatea social, o discuție la tema „Locul și rolul Omului în Timp în viziunea lui Igor Volnițchi”, dar și o prezentare video – „Igor Volnițchi – publicist, politician, cetățean”.

De menționat că, Igor Volnițchi este originar din raionul Soroca, localitatea de baștină este satul Bădiceni.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților