[ X ]
[ X ]
[ X ]
GALERIE FOTO// Iată ce face Premierul Pavel Filip în SUA
22 Septembrie

Premierul Pavel Filip a avut mai multe întâlniri în SUA cu diferiți oficiali europeni și americani, transmite CURENTUL.

Prim – ministrul Republicii Moldova a avut întrevedere cu Administratorul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Helen Clark.

De asemenea, Prim-ministrul Pavel Filip a avut  o întrevedere cu Sub-secretarul pentru diplomaţie publică şi afaceri publice al Departamentului de Stat, Richard Stengel, în marja participării la Segmentul Înalt al Adunării Generale ONU, la New York.

Relaţiile între Republica Moldova şi Republica Bulgară, perspectivele de aprofundare a cooperării bilaterale, precum şi implementarea agendei europene a Moldovei au fost discutate la întrevederea Prim-ministrului Pavel Filip cu Preşedintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev.

Prim-ministrul Pavel Filip a discutat, la New York, cu membrii organizaţiilor evreieşti din Statele Unite ale Americii, inclusiv ai Comitetului American Evreiesc şi Congresului Evreiesc Mondial. Întâlnirea a avut loc în marja celei de-a 71-a Sesiuni a Adunării Generale ONU.

Întrevederea Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, cu Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în marja Adunării General al ONU, New York.

Pavel Filip a avut o întrevedere cu Preşedintele Republicii Polone, Andrzej Duda,care a declarant că Polonia este dispusă să împărtăşească experienţa sa cu Moldova.

 

Premierul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Federica Mogherini, Vicepreşedinte al Comisiei Europene, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate.

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Preşedintele Republicii Letonia, Raimonds Vējonis.

 

Prim-ministrul  Pavel Filip a avut o întrevedere cu Premierul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili.

 

Prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip a avut o întrevedere cu Preşedintele Republicii Estonia, Toomas Hendrik Ilves.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților