[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fuziune! Popa: Clienții noștri au nevoie de asistenţă juridică și în relațiile cu activitățile corporative în diferite jurisdicții de pe glob
6 Mai

Firma de avocatură POPA&Asociaţii şi GRATA au fuzionat, începând cu 1 mai 2020, după ce au funcţionat în asociere din 2019, informează CURENTUL.

„Astfel, Biroul GRATA din Chişinău va opera sub numele GRATA Moldova şi va continua să fie condus de Igor POPA, în calitate de managing partner. Igor POPA, responsabil pentru practica de achiziţii şi fuziuni, bănci şi finanţe, este avocat înregistrat în Moldova şi Germania cu peste 18 ani experienţă în domeniul juridic. Compania GRATA are peste 250 de avocaţi în 19 ţări şi o experienţă de 27 ani pe piaţa juridică în domeniul afacerilor. Este recunoscută la nivel global: Chambers & Partners, Band 1, 2018, 2019; IFLR 1000, Tier 1, 2019; Legal 500, Tier 1, 2017-2019”, se spune într-un comunicat de presă.

Avocatul Igor Popa, Senior Partner Grata International Moldova, a menționat că a decis să pornească pe traseul globalizării prin contopirea cu colegii săi de la Grata International.

„Această tendință de extindere este determinată de schimbările pe piețele de avocatură din regiune și automatizarea proceselor din domeniul dreptului. Clienții noștri au nevoie de asistenţă juridică atât pentru activitățile cotidiene, cât și în relațiile cu activitățile corporative în diferite jurisdicții de pe glob. Considerăm că această integrare va crea o sinergie între valoarea și performanța combinată a Popa și Asociații și GRATA International de care vor beneficia din plin clienții și colegii noștri. Toate firmele de avocatură membre ale GRATA International se angajează să respecte cele mai înalte standarde de calitate în furnizarea de servicii pentru clienții săi”, a precizat Popa.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților